torsdag 11. oktober 2007

Intimpiercing


På vei til jobb går jeg forbi et ganske fascinerende vindu. Egentlig pleier jeg å haste forbi, i frykt for at noen skal tro jeg tenner på små, tykke plastikkpeniser med piercing i. Jeg tok dette bildet i ekstrem fart, og med kamera på lydløst, for å si det slik.

Jeg syns i grunn det er utrolig merkelig at noen ønsker å stikke hull på seg der. Jeg mener. Brystvorten er da mer enn tøft nok? Min teori er at det enten gjør folk mer følsomme der nede, slik at de nyter sex mer.. eller så liker de smerte, og ønsker å kjenne mest mulig av det. Men det kan selvsagt finnes aspekter ved dette som jeg ikke forstår. Jeg har jo faktisk bare hull i ørene, og en bittelillen sommerfugltatovering.

Så. Dette innlegget er til dere som har piercet dere på Blomsten eller Staken. Og til dere som eventuelt ligger med en som har slikt noe. Og selvsagt til andre som har noe de vil ha sagt.

Jeg bare lurer på.. hvorfor?

9 kommentarer:

Nadiyya sa...

jeg aner ikke. Saken er at jeg har slanket meg en god del og når magen blir fin og flat skule den gjerne hatt en navlepiercing. Men ikke f om jeg tør. Kjønnslemlestelse??

Anonym sa...

Det stemmer at en intimpiercing gjør enkelte mer følsomme, men for noen handler det om å gjøre seg selv finere. Om å akseptere seg selv. Og så har man den gruppen med mennesker som bare vil prøve noe nytt. Gjøre noe ingen andre (les: svært få andre) har gjort.

Jeg tror ikke at noen _liker_ smerte, men det finnes også de som tar en tatovering bare for å få noe annet å tenke på.

Anonym sa...

Hvis du leser litt om bodymod, vil du ganske snart oppdage at folk har et utall årsaker for å pierce/tatovere/på andre vis endre sin egen kropp, og selv om det nok finnes de som har gjort det av grunnene du nevner, er det ofte langt mer komplekse hensikter med og årsaksgrunnlag for modifiseringen, spesielt om mod-en er "dramatisk" eller kan oppfattes som ekstrem.
Ofte er dette knyttet til kontroll over egen kropp osv.

Shannon Larratt har en opplysende blogg på bodytwo.com/blog, men om du synes det er ekkelt med bilder av harde, eksplisitte modder anbefaler jeg den egentlig ikke.

Anonym sa...

Hei,
fant denne bloggen sånn helt randomly. Jeg har 2 tatoos å pircing i brynet å i nippelen. Men ikke noe mer enn det. Men hvorfor folk gjør det er vel mest sansynligvis av nyskjerrighet å av bare følelsen av å gjøre noe nytt. Jeg tok en ta
tto på overarmen fordi jeg hadde et minne jeg ville bar
bare gjøre for jeg syntes det er kult=)
Men det er no bare min mening=)

Sorgenfri sa...

Jeg har egentlig ikke noe å si om dette, jeg syntes bare det var morsomt at du brukte ordet "blomsten". Hehe.

Anonym sa...

Jeg synes Dagfinn Lyngbøs figur Daffen (eller noe sånt - han gartneren fra Askøy) sa det best med "Man pyyynter isje pikken!"

mirakel sa...

Nadiyya: Aahhh... jeg har litt fobi mot navler, og kunne aldri tenke meg å ha noe stikket inn der! Hehe! Sliter nok med å vite at det finnes en navelchakra.. ;)

Men jeg syns det er meget stilig med piercing der på de som har sånn perfekt mage. Min runde, bleke ville nok ikke matchet særlig bra, er jeg redd. ;)

Emilie: Ja, du har nok rett. Nytelse, det å føle seg spesiell.. ting vi alle ønsker mer av i livet vårt.

Jeg tror faktisk at noen liker smerte, jeg. Sånn som tatoveringssmerter. Jeg syntes ihvertfall det var en sånn godsmerte, på en måte.

Anja: Jeg tåler nok å se det. ;) Skal svippe innom der, så kanskje jeg ser hvorfor folk velger dette. Jeg husker forøvrig en episode av Oprah/Dr. Phil hvor det var om dette... mange gjorde det for å føle seg unike, spesielle.. slik at de kunne skille seg ut. En slags protest mot det normale, mener jeg å huske.

Marius: Hei du! Ja.. også er det nesten litt avhengighetsdannende? Jeg har min lille tatovering, og har flere ganger hatt lyst til å gjøre den større/ta en til. Fordi det føltes så bra å gjøre en slik stor ting med seg selv... kanskje det er slik med piercinger også?

Sorgenfri: Blomsten, Bankende Lem og Knoppen er slagere. ;) Alltid morro.

Sonja: Hehehehe! Jeg kan tenke meg hvordan han sier det. *ler*

Lothiane sa...

Jeg har ingen aning hvorfor folk vil ha noe sånt nedentil, men selv har jeg veldig lyst på tatovering. Har bare problemer med å finne fram til det rette motivet. :)

mirakel sa...

Tatovering er kult, det.. men vanskelig å velge, siden man vet man vil ha det resten av livet. Det bør være noe pent OG betydningsfylt, egentlig. Hmmm.. man får følge intuisjonen. ;)