mandag 1. desember 2008

Seks om meg

SerendipityCat tagget meg i et meme som går rundt i bloggverden om dagen.

Jeg presenterer herved seks uinteressante/interessante (alt ettersom du ser det, antar jeg) fakta om meg:

1. Da jeg var ferdig på høgskolen skyldte jeg mamma intet mindre enn 30 000 kr. Nå, etter 2 1/2 år, nærmer jeg meg ferdig. 1000 kr og to kartonger røyk planlegges betalt i desember, også er jeg jammen gjeldfri. I det minste til mamma. Lånekassa kan se frem til mange år med betalinger fra min ellers skrapte konto.

2. Jeg er ekstremt opptatt av lister. Jeg har ikke tall på hvor mange lister jeg har laget over julegaver. Nå har jeg en med kolonner og fargesystem. Den fungerer greit. Ellers går jeg alltid med en liste over ting jeg må gjøre på mobilen min. Når jeg røyker liker jeg å kikke på den listen.

3. Jeg kan ikke la være å nevne at jeg har tre føflekker formet som Orions Belte på stumpen. Jeg tror jeg har en magisk rumpe.

4. Jeg er blitt avhengig av peisovn. De gangene jeg ikke har tilgang til å stirre inn i flammer kjenner jeg meg ikke tilfreds.

5. Jeg har blitt mer kynisk og hardhudet i jobben min enn jeg er komfortabel med.

6. Noen ganger vurderer jeg å kutte ut bloggen min fordi jeg føler jeg er altfor åpen her. Også er jeg redd for at Tordenbloggen har rett i at det jeg har er en singelblogg. Men så husker jeg at jeg er Mirakel, også lar jeg det være.

---

Jeg skal egentlig tagge fem blogger til denne, men jeg aner ikke helt hvem som har tatt den. Så da tar jeg de jeg kommer på i farten: Hjerterdame, Confiteor, Sorgenfri, Esquil og Vivalame.

8 kommentarer:

vivalame sa...

stas å bli tægga a gett:) tvang meg til å huske på at jeg har en blogg =)

mirakel sa...

Det var det som var tanken, snuppa. Jeg har lyst til at du skal begynne å blogge litt igjen, jeg.. ;)

Anonym sa...

Jeg liker også lister:) men jeg liker ikke at jeg ikke blir ferdig med den første før en ny må lages.

Og sånn kan jeg fortsette. Det beste jeg vet er når jeg kan krysse av når jeg feks har utført noe, kjøpt noe eller unnagjort en avtale.

Deilig å ha en sånn listeoversikt:)

Anonym sa...

var det 30 000??? Det er mye penger, og da syns jeg du har vært flink som har betalt ned så mye på 2,5 år. :) Det må vel feires når det der er nedbetalt? Kanskje med en ny data for jule- og bursdagspenger..? Okei, det er jo ikke nok, men du kan jo spare litt av desemberlønna. Jeg vil du skal kjøpe ny data før den gamle klikker, så jeg slipper mirakel-løs sone. ;)

Anonym sa...

Så artig at du svarte da :-)

Og jeg synes absolutt _ikke_ du skal vurdere å legge ned noen blogg her, nei nei nei.. Du er så mye mer enn en singelblogg fine du!

Anonym sa...

Jeg kjenner meg litt igjen i det du skriver i punkt 6. Føler av og til at jeg også er litt for åpen i bloggen min. Men jeg har funnet ut at jeg kan ikke blogge på noen annen måte. Jeg liker å skrive om det som berører meg, og da må det bli slik. Jeg synes bloggen din er flott, du er jo Mirakel og må ikke slutte å blogge! :)

Lilja sa...

og så jeg som skulle inn og tagge deg nå! Jeg ser helt tydelig at her har jeg vært for sen på avtrekkeren... jaja...

mirakel sa...

Liljefot: Lister kan nesten være litt stressende, ja.. jeg er også slik (til tider) at jeg må lage nye og forbedrede hele tiden, og at jeg dermed aldri blir helt ferdig. Hehe..

Noen ganger skriver jeg opp ting jeg har gjort, bare for å få skrevet ok/markert med tusj. ;) *hysj*

Hjerterdame: Jepp! Det er mye penger! Er omtrent lappen det, vel? :) Jeg har veldig lyst til å feire litt etter jul, ja.. det blir sammen med dere i familien, det. Tenk så deilig start på det nye året! Helt FRI! :D

Og ingen fare.. blir det mirakel-løs-sone kjøper jeg data på dyr nedbetaling. :p

S-cat: Det er bare når jeg er overfølsom. Og evnt. redd for at potensielle kjærester/sjefer/kollegaer/svigermødre/klienter skal finne bloggen min.. jeg vet at denne bloggen har blitt en altfor stor del av meg til at den bare kan kuttes ut, sånn egentlig.

Beate: Du er faktisk en av de jeg beundrer i forhold til det med å være åpen. Når jeg er innom bloggen din så får du meg til å føle at det er ok å vise seg selv, at vi ikke skal skamme oss over den du er. Så jeg liker det veldig godt ved deg, jeg..

Og som du sier på en veldig god måte: når man ikke greier å blogge på noen annen måte....

Lilja: Du får huske på meg en annen gang. ;) Jeg liker tagginger!