tirsdag 23. desember 2008

Bursdagsprinsesser

I dag blir jeg 25 år, akkurat dagen før den godeste Jesus ble født.

Slik så jeg ut når jeg var helt fersk 24 åring:


Slik så jeg ut når jeg feiret 25-årsdagen min, altså helt mot slutten av den lykkelige 24-års-tiden:



Jeg har, etter en smule panikk og krisetenking, blitt rimelig komfortabel med min nye alder. Flere har sagt at de ikke forstår at jeg ikke er over tretti, så da er det ikke så grusomt å være et år eldre. Jeg ser tydeligvis ganske gammel ut uansett.

Uansett. Det er ikke bare jeg som skal feires. Siden jeg mener at bursdagsbarn skal gjøres stas på, har jeg laget en enkel sang til oss lillejulaftenbursdagsjentene.

Denne er til meg, Hjerterdame og Vivalame:

Melodi: Hurra for deg som fyller ditt år.

Hurra for oss som fyller vårt år,
ja, nå er vi blitt litt eldre!

Alle omkring oss gisper og ler,
de syns jo vi virker gamle!

Brodder, kremer, sparker, voksenselskap,
aloevera på nattbordet - vi er vel ganske stor(e)?!

Men vi har det godt, ja, veldig-veldig godt,
og ingenting kan vel bli bedre?

Gratulereeeeeeer!!!!

19 kommentarer:

Buster N sa...

Gratulerer så mye med dagen. Skål og vill jubel fra

Buster.

Neglecta sa...

Gratulerer med dagen til både deg og de andre bursdagsprinsessene! =o) Faktisk skal vi feire bursdag her i dag også, min eldstemann, men sannelig tror jeg ikke at jeg tar et kakestykke for deg også!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, mirakel! Jeg synes ikke du ser ut som du er en dag over 24 :) Men sjela di er av og til 100 år. God klem og god jul!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Og jeg elsker håret ditt slik du har det nå for tiden, og sminken :) Du har en helt ny utstråling.

vivalame sa...

du søta!! gratulerer masse masse med dagen!! =) =)
hurra for oss!!!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, kjære Mirakel! Jeg har tatt meg den frihet å lage en liten post til deg i bussen min. Ha en flott dag!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, Mirakel :D Håper du får en flott bursdag og en god jul. Det fortjener du :)

Ane sa...

Gratulerer med dagen kjære Mirakel. For det er jo det du faktisk er - et mirakel. Håper dagen blir like bra som du håper på!

Anonym sa...

Grattis med dagen! Jeg er 25 og blir fortsatt spurt om leg. rart det der altså. Kos dere!
-sukkerkick-

Anonym sa...

Gratulerer så MYE med dagen din! Ønsker deg alt godt for dagen og det kommende året. Håper alle drømmene dine blir sanne! Jeg er helt enig med Beate, du ser ung og fresh ut, men har en gammel sjel! Og så er jeg rørt over bussemannens oppmerksomhet! -DU fortjener alt godt! KleM`eti KleM :o)

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Men... er du over 22, altså?

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Hurra!

mirakel sa...

Først må jeg si til dere alle: jeg er så utrolig glad for at dere har skrevet til meg her i dag! Det har vært en glede å sjekke mail i dag, og jeg er imponert over hvor personlig dere skriver. *lykkelig*

Buster: Tusen takk! Jeg skåler og jubler tilbake! ;)

Neglecta: Takk, takk! Og jeg håper kakestykket smakte godt. Morsomt at elsdtemann også har bursdagsfeiring i dag, da. :) Jeg får ikke kake før 1. juledag, gleder meg.. :p

Millaxico: Tusen takk!

Beate: Ah, herlig å høre at jeg ikke ser så gammel ut. ;) Og det at sjelen min er 100 år innimellom.. vel, det tar jeg som et kompliment. Jeg innbiller meg at de fleste 100-åringer er kloke. Hehe! Så takk for den alternative og morsomme kommentaren. :)

Antidamen: Thank you, thank you! Hehe! Jeg er glad i håret mitt slik det er nå, og ekstremt fornøyd med min Mary Kay-sminke. Kjekt at du ser forskjell!

Vivalame: Hehe.. ja, hurra for oss!!!! Vi er viktige bursdagsbarn! :D

Bussemann: Som jeg skrev i bloggen din, så rører du meg dypt. Tusen, tusen, tusen takk.

Monica Christine: Tusen takk for det! Det ser ihvertfall bra ut hittil. Og i tillegg har alle kommentarene her gjort dagen min enda ett hakk bedre.. dere er så fine!

Fioljenta: Takk! Dagen har vært kjempe fin! Nå har jeg allerede begynt å glede meg til morgendagen. ;) Også nyter jeg selvsagt denne dagen videre, da.. det er en viktig dag. :)

Anonym: Takk. :) Jeg kom ikke inn på byen når jeg glemte leg for noen uker siden.. så jeg skal vel ikke klage på å se for gammel ut. :p

Bell4Trix: Tusen takk for fine ord. Jeg håper også drømmene mine går i oppfyllelse, selv om jeg akkurat nå kjenner at jeg har alt jeg ønsker meg. :)

Og Bussemann rører meg også. Han er herlig!

Thomas: Ah, herlig. :D Jeg er vel bare såvidt over 22.. du kan gjerne tro at jeg er sånn ca. 20?

Kamikaze: Tusen takk! Hurra, hurra, hurra! :D

Anonym sa...

Gratulerere så masse med dagen!! :-D

Alltid lurt på hvordan det er å ha bursdag like rundt jul. Det "drukner" vel gjerne litt i julekaoset? Doch, doch..

Ha ei kjempegod jul! :-)

mirakel sa...

Takk for det, Ulme. :) Min teori er at vi julebursdagsbarn bare blir mer gira over bursdager enn andre. For vi har jo virkeli "jul og bursdag på samme dag", så dette er en herlig høytid for oss. ;)

Men.. nei, jeg syns ikke det drukner. Det bare sørger for større sjanse for fri på bursdagen, større sjanse for at folk husker dagen (herlighet, så flinke folk er!) og større sjanse for å få masse-masse-masse gaver på en gang. :)

Anonym sa...

Hipphurra! Må jo gratulere deg her inne også.. :) Tenk at bursdagen nå er over.. da er det deilig å vite at det er julaften istedet! Veldig smooooth overgang. ;)

Kos deg masse i morra!

Anonym sa...

Bedre sent enn aldri. Gratulerer så mye med overstått. Håper du (og din kjære søster) hadde en supersuper bursdag.

mirakel sa...

Mettix: Bittelitt nedtur at det er et helt år til neste gang.. ihvertfall sånn gavemessig. Men helt greit med tanke på alderen da. Trenger nok et år på å venne meg til å bli 26 (!!!) år. :p

Og snart er det nyttårsaften. Glad du er der. :)

Linn Måneskinn: Jeg liker bedre sent enn aldri, ja. ;) Tusen takk! Jeg hadde en strålende dag, og er fortsatt dypt takknemlig for alle hilsner og gaver jeg fikk. :D