mandag 17. november 2008

Utfordret av Thomas Moen

Da Thomas ga meg tittelen "ukens blogg" ble jeg så hoppende glad at jeg ga han en gave. Det var tre ting. Et kyss på kinnet, mulighet til å få meg til å skrive et innlegg om et tema han ønsket å lese om, og muligheten til bestemme et bilde jeg skulle legge ut. Alt skulle dedikeres til han.

Vel, dette er til deg, Thomas.

---

Det første jeg har gjort er å endre den ene oppgaven hans litt. Eller, jeg har gjort den litt sprekere. Han ønsket nemlig jeg skulle ta et bilde som het "tidlig søndag morgen", noe som i grunn er ganske grusomt. Så jeg har lagt til "tidlig lørdag kveld" også. Så får dere se begge deler. En liten bonus er at "tidlig lørdag kveld" er film. Film! Det føltes bittelitt rart å filme en så meningsløs bit av seg selv, men det får gå. Man skaper da utfordringer.


Tidlig lørdag kveld:



Tidlig søndag morgen: (ikke legg merke til mascaraen under øynene, er dere snille.)


---

Hans neste oppgave er at jeg skriver hva slags bilde/scene som dukker opp når jeg hører ordet lykke. Den er grei.

Jeg sitter på toget hjemover. Jeg har sittet der i noen timer nå, og begynner å bli klar for å komme hjem. Jeg kjenner kløe i fingrene etter å få tatt en røyk, men aller mest kjenner jeg et voldsomt savn etter familien. Det er en måned siden jeg har vært hjemme.

Jeg vet at mamma, pappa, lillebror og søster venter på stasjonen. De kjører kanskje hjemmefra akkurat i dette øyeblikk? Jeg begynner å bli rastløs, og stirrer ut av vinduet. Derfra kan jeg se det meste. Jeg ser Mjøsa, Mjøsbroen og Gjøvik. Jeg kikker ut på en lang vei med gatelys, og det er ganske fint.

Og så ser jeg bygden min. Små lys i en liten klynge, et sted ikke så altfor mange vet om. Det er søtt. Litt senere ser jeg kirken min. Kirken betyr ikke så mye mer for meg enn at jeg nærmer meg hjemme. Men det er ganske mye. Nå kjenner jeg det bobler av sommerfugler i magen. I vinduet gir jeg meg selv et ganske lykkelig smil.

Når jeg er nesten fremme kan jeg se den gamle skolen min. Nå hopper jeg rastløst i setet. Jeg rasker med meg sakene mine, og står foran døren. Bøyer meg for å kikke ut, se om jeg ser de vente. Og de står der alle sammen.

Akkurat når jeg ankommer stasjonen eksploderer magen min i en voldsom lykkefølelse.

---

Så var det et kyss på kinnet. Det får bli litt virtuelt. Men jeg er like søt som Tingeling, altså. Jeg lover.

10 kommentarer:

Anonym sa...

hoi. sexy søndagsbilde, øya dine, litt sløv ganske lur virkelig kjempefint!

Anonym sa...

perfekt! :)

mirakel sa...

Lisa K: Hehehehe! Jeg ser helt forferdelig ut.. hadde aldri trodd jeg skulle legge ut et slikt bilde på nettet, i grunn.. ;)

Thomas: Bra du likte det!

Hilde sa...

Kan du se skolen din fra andre sida?

Anonym sa...

Er det definisjonen din av lykke??Aaaah! Så herlig.. :D Gjett om det skal gå i virkelighet den 22. desember da???? Iallefall så blir jeg der og henter deg! :D Ååååå, jeg gleder meg til jul!

mirakel sa...

Hei, Hilde! :)
Jeg kan ikke se barneskolen, men ungdomsskolen i byen.. den kjører vi rett forbi, faktisk. :)

Lillesøster (høhø): Jeg er veldig klar for at du venter på meg 22. desember. Det blir en bra dag! Dessuten må jeg ha hjelp til å bære bagasje, jeg mistenker tung og fæl koffert. ;) Men, ja.. det var det første jeg tenkte på når jeg leste oppgaven Thomas ga meg. :) Ta det som et kompliment!

Anonym sa...

Sporty gjort med videoen, synes du fikset oppgaven bra. Alltid kjekt å se personen bak bloggen man liker så godt :)

Anonym sa...

Søt sang! Morsomt å se deg på film, forresten :) Jeg har også lagt ut filmer, men ikke public (foreløpig) ;p

Anonym sa...

For en kul video! Og tøft av deg å ta en slik utfordring, jeg beundrer deg for det :D


Klem

mirakel sa...

Monica Christine: Takk for det. Føltes litt sporty også. ;) Men jeg har jo videoblogget før, så det er ikke heeelt nytt for meg. :)

Antidamen: Du har ikke lagt ut i public? Overraskende at jeg er tøffere enn deg på det området. ;) Men jeg syns du skal gjøre det, så jeg får se video av deg også!

Liljefot: Oi! Det kjennes litt kult å bli beundret for noe. :D Takk!