fredag 21. november 2008

Sinnemestring

Jeg er ubeskrivelig sint om dagen:


Og det på tross av at det meste i livet mitt er på stell. Men slik er det vel ofte. Så snart diverse områder i livet (mannfolk, jobb, venner, økonomi, familie) er bra, så begynner et nytt område å svikte. Nå om dagen svikter tålmodighet, empati, selvkontroll og styrke. Det resulterer i halvdårlig jobb, irritasjon over det meste og generell negativitet.

Men slikt kan vi ikke ha noe av.

Så nå har jeg gitt meg selv en frist. På lørdag skal jeg være positiv og glad. Jeg skal våkne opplagt til helg, uthvilt etter en deilig og beroligende fredag. Jeg skal drikke kaffe om morgenen og gi meg selv tid til å våkne ordentlig. Jeg skal se meg i speilet og fortelle meg selv hvor vakker jeg er, og hvor fine klær jeg har funnet. Jeg skal ta meg en god dusj, sminke meg omhyggelig, og føle meg lekker. Etterhvert skal jeg ut av døren, og da skal jeg møte ukjente med et smil. Jeg skal gi penger til tiggere, og kjenne varmen i magen når de sier takk. Om kvelden skal jeg stenge meg inne i total ensomhet, og jeg skal ta meg tid til internett, film og tv. Jeg skal røyke 40 om dagen, spise en stor plate stratos og en hel potetgullpose.

Til slutt skal jeg bli like mild og lykkelig som dette:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hi hi, flott mål og artige bilder!

Håper det går bedre på lørdag, men det gjør det helt sikkert siden du har bestemt deg for det. Greit å la deg selv få lov å få ut litt sinne først, og SÅ er det bra igjen. Håper helgen din blir knall!

Hilsen meg som også tror helgen blir så veldig mye bedre enn dagene før... :)

*klem* fra meg

Anonym sa...

Awh.. Så fine illustrerende bilder. Jeg håper planen din fungerer, og det gjør den nok. Smiler man til verden, smiler den nok tilbake. Ha en super dag, mirakel :)

Anonym sa...

Stratos, potetgull og fridag har det med å hjelpe på humøret, så jeg anslår at sannsynligheten for at lørdagen blir fabelaktig er overveldende. Ha en strålende helg :)

mirakel sa...

Lothiane: Det hjalp faktisk allerede i dag! Var nok noe med å skrive hva jeg gleder meg til, for plutselig var jeg i bedre humør. :D Og jeg har i grunn hatt en slitsom dag på jobb, så har nok mest med innstilling å gjøre. Utrolig hvor mye man har å si for sitt eget humør, altså..!

Monica Christine: Jepp, smiler man til verden så smiler den tilbake. Jeg har vært sur til verden denne uken, og den har definitivt vært sur tilbake. ;) Men i dag er det lettere, det hjalp med litt blogging og kommentarer!

Millaxico: Jeg tok faktisk stratosen og potetgullet i dag. Mmmm... :D Det funker alltid!