mandag 27. oktober 2008

Å like seg selv

Jeg har blitt forlatt en gang. Han forlot meg aldri fordi jeg var stygg. Han forlot meg fordi jeg var kjedelig, avhengig og temperamentsfull.

Jeg liker ikke hvordan jeg ser ut på innsiden.

Nå har jeg jobbet med selvtilliten min i over to år, og er endelig komfortabel i egen kropp. Men så viser det seg at jeg har glemt å ta vare på innsiden.

14 kommentarer:

Buster N sa...

For en dust.

Han har ikke lest bloggen din i hvertfall.

Gretten sa...

Det var da noen brutale selverkjennelser du kommer med. Hmmm er det høsten som griper om seg?

Anonym sa...

Men hvis du føler deg komfortabel i egen kropp, da har du jo på en måte jobbet med innsiden likevel jo,- for det er jo på innsiden vi føler alt dette..

-hilsen hu som er så glad i sukker..

Anonym sa...

Den rasjonelle deg VET at det der ikke er sant.. Du vet jo godt at det er han det er noe galt med, og ikke deg? Det er han som ønsket å fly videre, det ble for seriøst, han trengte noe spennende. Og det har ingenting med deg å gjøre, det handler om forhold etter en viss tid.

Du er fantastisk, både inni og uttapå, den som får deg til slutt er en heldig mann!!

Støvkorn sa...

Du er et vakkert menneske. Jeg er glad for å ha deg i livet mitt.

mirakel sa...

Buster: Det kan godt hende han leser her nå, men den gangen vi var sammen var jeg ingen blogger. Det er med andre ord ganske lenge siden.

Gretten: Du har et poeng der.. kanskje det er høsten? Eller en kombinasjon av vintertid, mørke kvelder og mandagskveld. Hm..

Sukkerjenta: Ja, det har du jo rett i. Det er følelser begge deler. Tingen er at jeg har blitt så obs på å like kroppen min at jeg har glemt å like personligheten min. Og nå er jeg altså ikke så glad i personligheten. Men jeg må bare trene meg opp til å like den igjen også.

Mette: Vel, han fløy ikke så mye. Han fløy i grunn rett inn i et annet (og mye mer seriøst forhold). Så slik sett valgte han bort meg, fremfor en annen dame. Og da trekker den negative delen av meg slutningen om at det var fordi jeg ikke var spennende/klok/morsom/settinnannether nok. Men, som du sier, den rasjonelle delen av meg vet at det ikke er så galt fatt med meg. Det er bare at den rasjonelle delen er bittelitt fraværende om dagen. ;)

Confiteor: Åh, tusen takk..!

Mari sa...

Fantastisk blogg du har, jeg gleder meg over å få lese den. Takk!

mirakel sa...

Mari: Tusen takk til DEG! Det var så fint sagt..! :D

Delirium~ sa...

Jeg har alltid vært for kjedelig, for rar og for følelssyk. Det har i alle fall de tidligere mennenene i mitt liv sagt. Men da jeg fant Mannen i Mitt Liv er jeg hverken kjedelig, for følelsesklump eller rar lenger. Jeg er bare akkurat helt perfekt akkurat sånn som jeg er :)

mirakel sa...

Delirium: Det gir meg håp. :) Kanskje man vil føle seg mer "komplett" sammen med noen. Men jeg skulle ønske jeg kunne få den følelsen helt av meg selv også.

Anonym sa...

Du e nydelig Mon:) Både inni og utapå:) Det må du ALDRI glæm!! Klem Karina

mirakel sa...

Tusen takk for det, Karina. :) Hyggelig at du er her inne!!!

Og du er veldig vakker du også. Både inni og utenpå.

Klem

Anonym sa...

E innpå her æ vettø:) Du har ein veldig fin blogg og æ like å læs ka du bedriver tia di med...:) Miss u;) Klem Karina.

mirakel sa...

Så fint, Karina. Jeg håper du kan komme på besøk en dag, jeg.. :)

Savner deg!

Klem