mandag 6. oktober 2008

Du vet du har vært singel (litt for) lenge når


... sjefen din putter visittkortet ditt i skjortelommen til en fremmed mann.

... du bestiller time hos synsk dame.

... mormor ikke lenger ber deg leve livet før du binder deg.

... du aldri har skiftet forholdsstatus på Facebook.

4 kommentarer:

Sif sa...

Hvilken synsk dame? :D

Jeg har anbefalinger til deg i Fredrikstad om du skulle ønske det :D

Maren sa...

Hm. Jeg tror du ser litt feil på dette. Det betyr jo bare at du har bedre ting å gjøre med tiden din, at du er en kvinne med integritet og som vet at du er bedre enn alle de tufsene som reker rundt og bare er middelmådige. Nei, du treffer nok en eller annen fantastisk en en dag. Og da kan du skifte status på facebook og tenke at "jøss. dette føles jo faktisk ikke fjortizz engang, for jeg er jo så genuint lykkelig!"
Gled deg!

Maryam Trine Skogen sa...

Søt du er..

mirakel sa...

Sif: Kan ikke du maile meg på: mirakel.mirakel@gmail.com? Så kan jeg kanskje få noen tips om hva jeg bør huske å spørre om. :) Denne spådamen er i Indre Østfold, da. Ellers har jeg vært hos en på Gressvik tidligere. ;)

Maren: Jeg nyter singellivet mitt, altså. Har hatt et par dager nå, hvor jeg har vært litt stresset på om jeg kommer til å treffe mr. Right noen gang.. men etter diverse samtaler med sjef+kollegaer har jeg blitt trygget. De mener det er stor sjanse for at jeg finner en bra fyr etterhvert. ;) Så det er ikke slik at jeg bare er negativ til singellivet, om det virker slik. Men selvsagt kjennes det tungt ut noen ganger.. det tror jeg er ganske naturlig.

(tufser som reker rundt og er middelmådige.. hehehehe! Godt sagt!)

Valgerd: Du er ikke så værst selv heller. ;)