tirsdag 15. april 2008

For å spre lykke

Siden verden er full av møkk, har jeg bestemt meg for å gi et litt positivt innslag til leserne mine. Noe 100% ukomplisert, hyggelig og fredelig.

Jeg vet. Det skulle vært flere som meg her i verden.

Jeg kan trekke et englekort for deg.

Legg igjen en kommentar, så skal jeg trekke et kort. På kortet står en setning, og den kan dere tolke hvorenn dere vil. Det er det som er fint med slike kort, man kan legge betydninger i det selv. Samtidig gir det et visst hint om hvordan ting ser ut nå, dersom man skulle bestemme seg for å tro på slikt.

Ta det som det er; noe positivt, enkelt og (kanskje) inspirerende. Jeg trakk et kort når jeg vurderte å flytte, og trakk "happily ever after" på den nye leiligheten. Det gir en helt ok følelse i magen.

Slå dere løs, nyt den fordomsfrie atmosfæren!

51 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, trekk et kort for meg. :) Jeg har sluttet skolen, og går mot uføretrygd. Jadajada. Jeg trenger et kort. :)

Anonym sa...

Legg merke til alle j-ene. Det var veldig gjennomtenkt, og skal selvsagt være slik, som et litterært virkemiddel.

Anonym sa...

Lykke, her kommer jeg! :-D

Delirium~ sa...

Ja, takk! Jeg vil gjerne ha et lite englekort!

~ Underveis ~ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Jeg vil gjerne ha :)

Meg sa...

Ok, søte Mirakel - trekk et for meg også :)

Bill.mrk: "Venter i spenning"

Anonym sa...

vil du trekke et for meg og?

Anonym sa...

Ta meg og da, søs. Nå har du jammen litt å gjøre i kveld.. :)

Anonym sa...

Er "happily ever after" gått nå da??

mirakel sa...

Her er kortene jeg har trukket. Skriver av fra en bok jeg har, med litt egne ord innimellom. :) Håper dere liker kortene deres!

Lill med alle j'ene: "Be honest with yourself". Betyr kort og godt at det er noe du ikke er helt oppriktig med ovenfor deg selv, og du rådes til å innrømme dine sanne følelser. Kortet sier også noe om at du kanskje føler deg kjørt fast, deprimert og sliten..

Thomas: Vel. Du fikk "body movement". Det trekker jeg en del selv også, og passer meg i grunn ikke så bra. :p Går ut på at du skal bevege kroppen din, uttrykke deg selv gjennom kroppen. Danse, trene, løpe, gå i naturen, hva enn du ønsker... eller kanskje sex for vi som er litt optimistiske? ;) Så der har du veien til lykke!

Delirium: "Making new friends", fikk du. Det betyr at du kan miste gamle venner og få nye. Kanskje pga. at du har endret deg den siste tiden (endret prioriteringer og interesser), og dermed at du tiltrekker deg andre typer mennesker. Du kommer til å finne fantastiske venner som støtter, inspirerer og støtter deg, i følge kortene. :) Og det var jo ikke et dumt kort å trekke!

Jorunn: "Breaking free". Hvis du føler deg fanget i livet ditt ber dette kortet deg om å ta de første skrittene ut i friheten, gjøre deg fri fra alle begrensinger/ytre omstendigheter. Ta ansvar for deg selv og din lykke, og andre rundt deg vil også bli lykkelige.

Emilie: "Detoxification", fikk du. Du bes om å rense kroppen din, omgivelsene dine, sinnet og hjertet ditt for giftstoffer. Gi slipp på skadelige vaner, gå ut i naturen, gjør deg selv fri. Kortet sier en del om at du kommer til å ønske å spise organisk mat, bruke naturlige produkter og bli opptatt av miljøforurensing. Du vil bli fri fra fordømmelse og frykt og i stedet bli basert på kjærlighet.

Ah.. det kortet der er litt merkelig, egentlig. Men håper du fikk litt ut av det allikevel. Kan alltids trekke et nytt om du ikke liker det. ;)

Maria M: "Raising your standards". Ikke godta mindre enn drømmene dine. Du vet hva du drømmer om, hvordan livet ditt skal være. Du blir nå minnet om at du fortjener det du ønsker. Slutt å tenke negativt og begrensende (f.eks at du ikke har råd eller evner), skriv en liste over ting du ønsker deg, forvent det beste av deg selv og manifister drømmene dine.

Galithralia: "Creative expression". Hjertet ditt trenger å få utløp for sterke følelser. Du skal dyrke dine kunstneriske og kreative evner. Det trenger ikke å være dyktig eller perfekt, men bruk det terapautisk. Skriv, fotografer, mal, komponer.. valget er ditt! :)

Mette: "Inner Child". Betyr at du skal ta vare på ditt indre barn. Lek, le, gi deg selv omsorg, oppmerksomhet og positive bekreftelser. :) Ha tålmodighet med deg selv mens du vokser og utvikler deg.

Ulme: Neida, de blir ikke brukt opp. ;)

Trakk et kort til deg (bare antok du ville ha, siden du skrev kommentar?).. "Financial Flow". :D Betyr rett og slett at du får suksess og velstand, at økonomien blir bedre. Nyt denne nye velstanden, vær takknemlig, føl at du fortjener det.

Jeg fikk det der dagen jeg fikk lønning. Passet i grunn veldig bra. ;)

Anonym sa...

Hei, mirakel. Jeg vil også gjerne ha englekort, håper det ikke er for sent siden du allerede har trukket noen.

klem :)

Anonym sa...

Mitt stemte jo bra, det er iallefall et kort jeg trekker ofte selv også. Og siden jeg jobber med unger passer det vel også litt.. Selv om det handler om mitt indre barn. Syns det var et fint kort å få, handler liksom om å pleie meg selv. Og jeg er ganske god på å ha det bra, så har troen på at det funker. ;)

Anonym sa...

Hehe, greit med et lykkekort her! :) Spent på å se hva det blir?

mirakel sa...

Heidimor: Selvsagt er det ikke for sent. Og ihvertfall ikke til deg. ;)

Du fikk "parenting and children". Kortet sier noe om at det vil bli positive forandringer på foreldreområdet for deg. En uventet hendelse vil bety et lykkelig utfall mellom deg og en forelder. Du oppfordres til å komme frem med alle dårlige følelser du eventuelt måtte ha for familiemedlemmer, for så å begynne en healingprosess. Kortet kan også bety at det kommer et nytt familiemedlem inn i livet ditt (enten splitter nytt eller en du har mistet kontakten med som kommer tilbake), disse forandringene vil gi deg glede. :)

Mette: Så bra, da! Virker som at kortene våre er samstemte på deg. ;) Jeg liker også det kortet. Handler om det vi begge liker aller best: å ha omsorg for seg selv. Hehe! Så får vi leke litt i helga, da. :)

Imzadi: "Vacation". Du trenger et pusterom fra rutiner, vaner og stress nå. Du må ta tid til deg selv, hvile og komme til krefter. Og det gjør du ved å ta en liten ferie! ;) Det trenger ikke å være en stor reise, men kom deg vekk fra det vanlige for en natt eller to. :)

benedikto sa...

Ja takk:)

mirakel sa...

Benedicto: "New Location". Dette kortet betyr at du skal få et nytt oppholdssted snart. Antagelig ny bolig, kanskje nytt arbeidssted. Stol på at dette er forandringer til det bedre og at det vil føre til store forbedringer i livet ditt.

Oi! Det var det mest konkrete kortet jeg har sett noen gang.. :)

Anonym sa...

Trekk gjerne et kort for meg. Jeg vet ikke hva et englekort er, men noe med en engel i seg, kan jo ikke være skmmelt! :)

Sorgenfri sa...

Jeg vil gjerne prøve nok en gang, veit du. :o)

Anonym sa...

Meg åg, meg åg! :-)

Anonym sa...

Dette var et friskt innslag, Mirakel! Hvis du har tid, vil jeg gjerne ha et kort, jeg også..

mirakel sa...

Sullemitt: Det er ikke skummelt i det hele tatt. Finnes ingen kjipe kort her, bare inspirerende og positive. :)

Du fikk "raising your standards", sånn som Maria M. Jeg klipper og limer: Ikke godta mindre enn drømmene dine. Du vet hva du drømmer om, hvordan livet ditt skal være. Du blir nå minnet om at du fortjener det du ønsker. Slutt å tenke negativt og begrensende (f.eks at du ikke har råd eller evner), skriv en liste over ting du ønsker deg, forvent det beste av deg selv og manifister drømmene dine.

Sorgenfri: Ser ut til at jeg trekker repriser i dag.

Du fikk "Body Movement". Går ut på at du skal bevege kroppen din, uttrykke deg selv gjennom kroppen. Danse, trene, løpe, gå i naturen, hva enn du ønsker...

Så om du har tenkt at du burde gå en tur med sønn&hund, ja da gjør du det. ;)

Kari: "Kindness". Utøv vennlighet i tanker og handlinger, så vil du se belønningene komme. Du kan være god mot fremmede, venner, dyr, natur eller deg selv. Dette fører til at du får en dyp indre tilfredshet og fred.

Ariadne: "Trust your intuition". Du vet innerst inne hva du skal gjøre. Følg hjertet ditt, stol på og følg din indre stemme. Vær oppmerksom på din intuisjon (din magefølelse).

~ Underveis ~ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Jaaa! Englekort må være et fint og positivt våpen mot all møkka! Kan du trekke et for meg? :)

Tonita sa...

Kjære søte, snille vene Mirakel - er det et kort igjen til meg også. Vet jeg er litt sent ute, - men bedre sent enn aldri.
*drømmer med salig smil om munnen*

Anonym sa...

Hei!
Jeg vil også gjerne ha et englekort trukket for meg av Bloggerbyens fineste Mirakel. :) Kanskje du finner ut hvordan det går når jeg reiser til England til uka? ;)

Anonym sa...

Jeg vil gjerne også ha! :)

Anonym sa...

Takk! :D Den der trengte jeg i kveld! Jeg er så glad jeg leser bloggen din altså!

*gi en stor klem til fordi jeg gikk fra sutring til optimisme nå*

Anonym sa...

Heia snupp!! Æ vil åsså ha et kort;)

Anonym sa...

jeg stiller meg i kø! :)
LT

Anonym sa...

Hei!
Håper ikke det er for sent å spørre om kort? ;)

jeg vil også veldig gjerne ha et englekort :)

Ann`s Side sa...

hei, stiller meg i køen jeg også:) dette høres jo spennende ut:D

Frøken Fryd sa...

Kan du trekke et kort for meg?

Camilla sa...

Etter 108 dager i Afganistan kommer kjæresten min hjem i morgen. Kanskje det hadde vært fint med et englekort på veien til flyplassen? Venter i spenning...

:-)

mirakel sa...

Røverdatter: "Kick up your heels". Dette kortet ber deg om å samle venner, feste og ha det morsomt! Sjelen din lengter etter å feire, den trenger noe spennende. Kanskje føler du deg for sliten til dette, eller du tenker at det tar for mye tid og penger.. men kortet minner deg om alt det positive som kommer ut av festligheter: nye venner, nye perspektiver og ideer, glede og hygge.

Hmm.. der ser du. Ta deg en fest, så glemmer du alt dette dramaet i bloggverden. ;)

Tonita: "Stand your ground". Treff beslutninger på grunnlag av dine ærlige følelser, hold fast ved det du bestemmer deg for, og ikke la påvirkninger utenfra få deg til å vakle. Vær ærlig med deg selv om hva du ønsker, det du opprinnelig ønsker å gjøre er riktig. Det er alltid klokt å lytte til andres råd, men ikke gå på kompromiss med dine egne behov. Ikke vær redd for å fortelle andre hva du føler. Når du hevder din egen sannhet vil du også bli oppmerksom på nye løsninger. Selvtilliten din vil vokse, og andre vil respektere deg når du står fast ved dine avgjørelser. :)

Lothiane: "Vacation". Du trenger et pusterom fra rutiner, vaner og stress nå. Du må ta tid til deg selv, hvile og komme til krefter. Og det gjør du ved å ta en liten ferie! Det trenger ikke å være en stor reise, men det kan være nok å komme seg vekk fra det vanlige for en natt eller to. :)

Og det kortet stemmer jo veldig bra med tanke på at du skal reise snart..? Hmm.. lykke til, snuppa. Skal tenke på deg!

Sifudar: "Inner power". Du gir deg selv lov til å oppleve og uttrykke din sanne styrke. Du har hele universets kraft i deg. Det er umulig å misbruke din styrke. Din veileder vil gi deg muligheter til å bruke og utvikle din kraft på måter som vil bringe store velsignelser til deg og verden. Du blir bedt om å gi slipp på all frykt du måtte ha omkring det å være kraftfull, hold ditt selvverd høyt, ær deg selv, nær omsorg for dine fysiske og følelsesmessige behov. Arbeid med dine drømmer, bruk tid på meditasjon.

Ja.. det ble jo et veldig åndelig kort. Ser ut til at du skal utforske det litt, da. :)

Sullemitt: Jeg ble så glad av denne kommentaren (du har jo alltid evnen til å glede meg med kommentarene dine)..! Morsomt å vite at kortene mine blir lest, og at det betyr noe. :)

Karina: "Problem resolved". Et problem som har plaget deg blir løst bak kulissene. Løsingen er kreativitet og snillhet, og den kommer som en gledelig overraskelse. Du vil snart motta gode nyheter/løsning på noe som har bekymret deg. Ikke anstreng deg for å finne ut hvordan dette skjer, bare nyt følelsen av å få hjelp fra himmelen. :)

LT: Du fikk visst også "Problem resolved"! Klippe og lime: Et problem som har plaget deg blir løst bak kulissene. Løsingen er kreativitet og snillhet, og den kommer som en gledelig overraskelse. Du vil snart motta gode nyheter/løsning på noe som har bekymret deg. Ikke anstreng deg for å finne ut hvordan dette skjer, bare nyt følelsen av å få hjelp fra himmelen. :)

Mariah: "Honoring your true feelings". Du blir bedt om å lytte til og følge dine sanne følelser. Ikke forråd deg selv og tro at det er i orden å ikke lytte til sannhetens stemme i ditt indre. Du har en indre veileder, det er svært viktig å lytte til denne. Kanskje har du følelser som umiddelbart taler til deg, kanskje har du fysiske reaksjoner på situasjoner (biter tennene sammen, nervøs mage), kanskje er hjertet ditt dratt mot et spesielt sted, karriere eller forhold. Eller kanskje du føler deg tvunget til å forlate noe som er uakseptabelt. Følg dine følelser, hvis du ikke vet helt sikkert hva de er kan du skrive tanker og følelser ned i en dagbok for å oppnå klarhet og forståelse.

Ann: "Happily ever after". En lykkelig utgang er garantert. Gi slipp på bekymring, føl vissheten om at alt blir løst til sist. Situasjoner som kan virke uløselige nå kommer på mirakuløst vis til å bli løst. Misforståelser blir tilgitt, feiltrinn blir glemt. La være å bekymre deg, gled deg over at alt går bra til slutt. :)

Frøken Fryd: "Breaking free". Hvis du føler deg fanget i livet ditt ber dette kortet deg om å ta de første skrittene ut i friheten, gjøre deg fri fra alle begrensinger/ytre omstendigheter. Ta ansvar for deg selv og din lykke, og andre rundt deg vil også bli lykkelige.

CamKarMir: "Honoring your true feelings" igjen. :) Du blir bedt om å lytte til og følge dine sanne følelser. Ikke forråd deg selv og tro at det er i orden å ikke lytte til sannhetens stemme i ditt indre. Du har en indre veileder, det er svært viktig å lytte til denne. Kanskje har du følelser som umiddelbart taler til deg, kanskje har du fysiske reaksjoner på situasjoner (biter tennene sammen, nervøs mage), kanskje er hjertet ditt dratt mot et spesielt sted, karriere eller forhold. Eller kanskje du føler deg tvunget til å forlate noe som er uakseptabelt. Følg dine følelser, hvis du ikke vet helt sikkert hva de er kan du skrive tanker og følelser ned i en dagbok for å oppnå klarhet og forståelse.

----

Sånn. Da trekker jeg ikke flere kort i denne omgang. Tar en del tid, og dette har vært mange! Håper dere likte kortene dere fikk. Hadde vært morsomt å få noen tilbakemeldinger, da.....

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Tusen takk for at du tok deg tid, Mirakel! Og kortet passer jo midt i blinken med tanke på at jeg reiser om kun få timer. :)

Iiiiiih! *glede meg* :D

*klem*

Anonym sa...

Hei Mirakel!
Tror du at du kan trekke et kort for meg også? Spennende saker :o)
Klem fra Tine (jentungen)

Anonym sa...

Tusen takk, Mirakel!
Jeg er litt usikker på om kortet "passer". Jo, det er sjelden jeg tar meg en fest, men det er jo en grunn for det: jeg syns ikke det er noe morsomt. Men igjen: det kommer nok en del an på selskapet (folka jeg er sammen med).

Uansett: Akkurat nå er det skole og eksamner som gjelder, og jeg er nok litt for fornuftig til å gi meg i kast med festligheter. -Sånn sett så stemmer jo kortet ganske bra. ;)
Men takk igjen!

Anonym sa...

Kan jeg også få et kort? Jeg står og peker ingen veier for tiden, og trenger alle dytter jeg kan få.

Anonym sa...

At jeg er sliten og deprimert kan stemme, men at jeg ikke er ærlig med meg selv er jeg ikke enig i. Snarere tvert i mot har jeg akkurat tatt et oppgjør, og bestemt meg for hva jeg vil. :)

Så der har du tilbakemeldingen. :)

Tonita sa...

Takk kjære Mirakel,

det var faktisk litt rart å lese kortet i dag, - 28 april, noen dager etter at du hadde sendt det.

Jeg hadde akkurat vært i en slik jobbsituasjon der rådet omtrent lå meg i ryggmargen - uten å ha lest det.
Mja, mjo - stemmer nok det.

Takk igjen.

mirakel sa...

Lothiane: Moro at det passet. Hvis jeg hadde trukket nå antar jeg det ville blitt noe om kjærlighet... ;)

Tine: "Happily Ever After". En lykkelig utgang er garantert. Gi slipp på bekymring, føl vissheten om at alt blir løst til sist. Situasjoner som kan virke uløselige nå kommer på mirakuløst vis til å bli løst. Misforståelser blir tilgitt, feiltrinn blir glemt. La være å bekymre deg, gled deg over at alt går bra til slutt. :)

Mia: "Inner Child". Betyr at du skal ta vare på ditt indre barn. Lek, le, gi deg selv omsorg, oppmerksomhet og positive bekreftelser. :) Ha tålmodighet med deg selv mens du vokser og utvikler deg.

Røverdatter: Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det betyr vel med andre ord at du skal leke litt, ikke ta alt så alvorlig.. så vil løsningene nok komme "av seg selv" etterhvert.

Lill: Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg også! Fint at du er ærlig med deg selv.. det er ikke alltid like lett. :)

Tonita: Det var morsomt å høre! Tusen takk..! *glad*

Anonym sa...

Forsent å trekke et englekort eller? Jeg kunne tenke meg å vite om jeg blir frisk, hvordan det økonomiske blir framover og kjærluigheten da veitdu:)

Anonym sa...

Alle burde kanskje ta bedre vare på sitt indre barn, så det var et godt råd.

Takk!

Anonym sa...

Det der med englekort hørtes veldig spennende ut :) Jeg driver litt med tarot og liker det veldig godt. Kanskje jeg skal kjøpe meg englekort jeg også. Har du noen du anbefaler.
Kjempefin blogg du har, forresten. Havnet tilfeldig innom her i dag for første gang.

mirakel sa...

Tornerose: Egentlig for sent, men du får bli den aller siste. :) Du fikk "awakening your true self". Du begynner å gjenfinne din naturlige identitet, herunder din gamle humoristiske sans, interesser, lidenskaper og lengsler. Du har akkurat vært gjennom en periode hvor du oppga deg selv for å behage en annen. Du begravde dine interesser, ignorerte venner og forsøkte å passe inn i en annens livsstil.

Den forvirring og forandring du opplever akkurat nå er en del av din sunne utvikling. Du vil merke forandring i personlighet, men bare stå på. La forandringene skje. Stol på at det du er i ferd med å miste er falskt, og at det dermed er riktig at du mister det. Du begynner å se livet fra ditt sanne perspektiv, og det som skjer nå er riktig.

Mia: Jeg er helt enig. I helgen lekte jeg vannkrig, og jeg følte meg lykkelig helt inn i magen etterpå.

Beate: Tarot virker jo kjempe spennende! Men det virker også vanskelig og komplisert. Englekort er enklere, man trenger ikke lære så mye. Jeg liker godt den jeg bruker, "Healing with the fairies", Oracle Cards... ellers tror jeg du vil kjenne det når du ser de rette kortene for deg.

Og tusen takk. Det er fint å høre at du liker bloggen min.

:)

Delirium~ sa...

Jeg glemte rent å si takk fordi jeg ble sittende og tenke at jeg ikke hadde noen planer som ville gjøre at jeg skulle treffe på noen nye mennesker.

Men sannelig så mister jeg jobben pga budsjettet så jeg må finne meg en ny jobb. Der er det nye mennesker... :D

Og takk forresten! Dette var en hyggelig ting.

mirakel sa...

Jeg leste at du måtte bytte jobb, Deilirium. Det er jo både spennende og ekkelt på en gang. Men om du vinkler det dit at du kanskje kan treffe noen som inspirerer deg i livet ditt, så er jo det fint. :) Lykke til, ihvertfall!

Anonym sa...

Heisann! *hilse pent på*

Nå har jeg lest alle innleggene dine hit! Men må ta en pause! :o) Ville bare si at du slår meg som en fantastisk trivelig person! og vi tenker mye likt! Elsker nicket ditt! :o) Og jeg har også englekort, men ikke samme type som deg tror jeg!

Skal lese videre en dag snart!

Klem fra meg til deg! :o)

mirakel sa...

Oi! Så imponerende at du har lest så langt bakover! Hadde ikke trodd bloggen min var så spennende, egentlig. :D Men tusen takk, det er et stort kompliment!

Englekort er utrolig spennende. Jeg liker jo alt som er litt alternativt. Har vage planer om å forsøke å bli spådd i hånden i sommer.. :)

Vel. Takk for at du gjorde dagen min et hakk bedre (en i utgangspunktet ganske dårlig dag, faktisk).

Klem :)

Anonym sa...

Trekk et kort for meg også.