tirsdag 31. juli 2007

Dagens...


Dagens skumle øyeblikk: Når jeg fikk vite at det spøker på jobb. Visstnok en gammel mann. Tykk og litt liten, var beskrivelsen.

Dagens freaky opplevelse: Når jeg fikk vite at en person jeg satt med var synsk, og vedkommende stadig sa treffende ting.

Dagens overraskelse: Når jeg kikket på skyene for å finne svar på spørsmålene mine. Og alt jeg så var en fisk.

Dagens gode gjerning: Når jeg ga is til huseierne mine.

Dagens avgjørelse: Å lese "alkymisten en gang til", samt å arbeide for å komme videre.

---

Dagens spørsmål: Du som søkte på "speil for at se hva som skjer bak min rygg, har stiv rygg", og endte i bloggen min. Fant du hva du lette etter?

6 kommentarer:

Unknown sa...

Her kunne jeg kommet med en laaaang religiøs avhandling om hva en fisk er symbol på. Det skal jeg la være med. Eneste jeg sier er: Fint bilde.

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med en viss posjon selvinnsikt - innimellom kanskje hvertfall litt

mirakel sa...

Å.. kan du ikke fortelle meg hva det betyr, da? Jeg ble nysgjerrig nå.. :)

Og jeg er ganske sikker på at du har god selvinnsikt. Ihvertfall slik jeg kjenner deg!

Unknown sa...

Fisken er et av de eldste kristne symbolene, og det brukes fremdeles.

1. Fisken er egentlig et Kristus-symbol. Dette henger sammen med at hver bokstav i det greske ordet for fisk "ichtys" danner en kristen bekjennelse "Iesous Christos Theou Hyos Soter" (Jesus Kristus Guds Sønn Frelser) som vi setter sammen begynnelsesbokstavene i de tilsvarende greske ord. Fisken er et særlig kjent symbol fra forfølgelsestidene i kirkens aller første tid.

2.Det bygger på refreansen til historien om da Jesus skal ha mettet 5000 ved hjeløp av to fisker og fem brød (Matteus 14:15-21, Lukas 9:12-17 og Johannes 6:4-13)

Hvis du detter innom en kirke en gang, så kan du ofte se dette symbolet blandt annet på prestens stola. (stola er den saken som hengen utenpå kappen)

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med noen få vekttall i kristendom

Anonym sa...

Hei mirakel =)

Hvordan går det? Jeg fulgte med på deg på ED, husker du meg? kalte meg niri der... Jeg syntes Nitro var så utrolig fin, så det at du la ut bilder av han og skrev om han gjorde at jeg ble enda sikrere på at det var staff jeg ville ha. Etter en god stund venting får jeg nå min egen staffetispe 17. august :D Vet ikke om du har noen interesse av det jeg... Men om du vil se bilder av henne så kan du bruke linkene under :D

Hilsen Ina

http://www.facebook.com/album.php?aid=39757&l=a3ff2&id=816215236

mirakel sa...

Egoisten: Oisann. Så det ser ut til at skyen mener jeg burde bli kristen. Jaja. Er forøvrig mektig imponert over dine kunnskaper. :)

Hei, Ina! Jeg husker deg, ja. Merkelig hvor mange ED'ere som har funnet meg i det siste. :) Vel. Nitro var nydelig, og jeg misunner alle som har en staff. Det er herlige hunder. Særlig når de får god omsorg. Jeg skal kikke på linkene dine, men må lade meg opp litt. Nitro døde tidligere i år, så er alltid litt sårt å se bilder av lignende hunder. :)

Klem

Anonym sa...

Huff, så trist... =( Kan jeg spørre hva som skjedde? Han var jo ikke gammel?

*klemme*