søndag 28. desember 2008

Å være eldre

Jeg har vært 25 år i hele fem dager nå. Og jeg har da merket alderen tynge. Jeg gir dere en liste:

1. Jeg har behov for søvn. Mye søvn. Det er ikke snakk om å være oppe halve natten, nei. Klokken ti kikker jeg meg rundt for å se om det er for tidlig å legge seg, klokken elleve tar jeg min omstendelige prosess med hud- og tannpleie, og senest klokken tolv ligger jeg i sengen og sover.

2. På bursdagen min vekket jeg meg selv med et snork. I stolen. Midt på dagen. Det var et bittelite snork, men allikevel... ET SNORK!?

3. Jeg har spilt Bingo. Bingo! Som i "Birger tolv, ento, Nils tjuesju, tosyv, BINGO!". Det var dog ikke slik ordentlig, hvor man sitter blandt blåhårede og storrøykende eldre mennesker og må være stille. Det var en hjemmevariant, sammen med min søster og mormor. Og vi har ihvertfall ikke blått hår.

4. Jeg har fått et akutt behov for å være hjemme. Hjemme, hjemme, hjemme, hjemme. Jeg orker ikke å ut, jeg orker ikke å drikke, jeg orker ikke andre mennesker. Borte bra, men hjemme best, og alt det der.

5. Jeg har bakt en avansert kokoskake. Den krevde oppdelt eggeplomme/eggehvite og et eksklusivt vannbad for å smelte sjokolade. Det kom ikke et eneste eggeskallfnugg i kaken, og sjokoladen elsket vannbadet.

6. Jeg har vært i byen for å handle, men greide ikke å handle noe som helst - da ikke romjulssalget hadde startet enda.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, godt du har kommet etter... ;)

Anonym sa...

Velkommen etter ;) Om ikke lenge begynner du å kjenne at det gjør vondt i leddene, og at det muligens er noe gikt på tur *hihi*

Samuel sa...

Hehe, heisann Mirakel :) Så bloggen din gjennom bussemann, og gratulerer med dagen litt på etterskudd.

La meg bare få si at jeg sympatiserer litt med deg. 10. desember i år fylte jeg selv 25, og jeg merker mye av de samme symptomene du snakker om her. I tillegg har jeg fått masse advarsler fra mine litt voksnere venner om at det er nå kroppen begynner å merke tyngdekraften :P

Så velkommen til det magiske kvart-hundre, håper du kan nyte det med like stor livsglede som før!

Anonym sa...

Velkommen etter! Jeg vekker meg selv med snork både titt og ofte, jeg. Men så er jeg jo to år eldre enn deg, og har en del mer snork under beltet da ;-)

mirakel sa...

Mette: Ja, det er godt vi er der bege to. ;) Eventuelt så smitter du meg, slik at jeg snart ender opp med brodder, spark og El Nett jeg også. :p

Gneis: Jeg glemte at jeg har fått et trøblete kne. Hehe! Var på kino i dag, og måtte stadig strekke ut beinet fordi det ble vondt. DET er ganske gammelt!

Samuel: Så hyggelig med en ny mann innom bloggen min! :) Velkommen, og takk for bursdagsgratulasjon.

Vel. Jeg har også hørt dete med tyngdekraften.. og lurer litt på hvordan det skal gå. Jeg begynte egentlig å gå noe turer tidligere i år, men det stoppet når vinteren kom. Spørs om det er på tide med en ny tur. ;)

Også må jeg vel si velkommen til det magiske kvarthundre til deg også, siden du er omtrent like fersk som meg. Får håpe vi trives som gamle og grå. :p

Nasita: Hehe! To år til, så slår jeg deg nok i snorking. ;) Jeg har prøvd å innbille meg at jeg bare snorker litt søtt, men jeg vet ikke helt hvordan det skulle være.. :p

Anonym sa...

Haha, og ennå er du bare 25!!!

mirakel sa...

Ulme: Hehehe! BARE?! Jeg føler meg som den elsdte i hele verden. Lurer på hvordan jeg blir når jeg er 30???