søndag 28. september 2008

Veiet og funnet for lett

Av en eller annen grunn blir jeg alltid trist når jeg går forbi dette vinduet:


Det er omtrent som når man ser marsvin selges til halv pris.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Har ikke den hengt der ganske lenge nå? Sender de tepper kontinuerlig i retur kanskje?

mirakel sa...

Det stemmer, Hans Olav. Kanskje de har så mange tepper at de ikke har råd til frimerke på alle sammen samtidig? ;)

Anonym sa...

Heh.. jeg er litt sånn at jeg da får lyst til å kjøpe med meg i allefall ett teppe slik at det skal slippe å bli forkastet, sendt vekk, dømt som ubrukelig...

Skulle jeg ha fulgt den magefølelsen min ville antagelig huset vært fullt av tepper, marsvin, uteliggere, pene tomflasker og tørre høstblader.

Anonym sa...

Jeg blir alltid kynisk av saanne skilt, tenker "Du sender sikkert disse tilbake bare for aa faa noen nye hit som du haaper selger bedre enn de gamle innstoevete teppene dine..."

- Og jeg har ikke gaatt forbi der engang! Men altsaa; man maa alltid se paa hva som ligger bak, og det er yyyyderst sjelden noe annet enn bissniss. Enkelt og greit. Og noen ganger velfungerende.

Anonym sa...

Er dette sjappa i nærheten av Solli plass, som har opphørssalg hele året?

mirakel sa...

Serendipitycat: Ja, da er vi helt like. Jeg syns så utrolig synd på de teppene, tenk hvor dårlig selvtilliten deres vil bli når de ser den plakaten! Håper de aldri finner på å rusle ut for å se seg omkring (jepp, jeg tror de kan fly, sånn som jeg lekte når jeg var liten).

Alter Ego: Det er en hard og kynisk verden vi lever i..!

Thomas: Nei, det tror jeg ikke.. men det har hengt der i fryktelig lang tid nå. Lang nok tid til at jeg har fått somlet meg til å ta et bilde, noe som sier en hel del.

ellikken sa...

Det eneste jeg tenker er at det vitterlig mangler en "i" i "tilbake" (eller "tlbake", om du vil).
Slikt syns jeg er grassalt irriterende :-S

mirakel sa...

Hei, Ellikken.

I'en er der (tror jeg?), men den er bitteliten. Tenker de hadde skrevet uten i først, men at de oppdaget det tidsnok til å føye den ubemerket til.. om enn i litt mindre format enn resten av plakaten. ;)