onsdag 20. august 2008

Definisjon av sex

Jeg og noen venninner er litt uenige i hvordan man skal definere sex. Noen mener sex er all intim kroppskontakt, andre mener sex bare er penetrering. For enkelte kan denne definisjonen faktisk være forskjellen på "litt løs" og "promiskuøs". Så det er litt ok om noen har lyst til å hjelpe til:

Sex er kun penetrering
Jepp, bare inn og ut som teller!
Nei nei, hva med runking og munnsex?!
pollcode.com free polls









7 kommentarer:

Anonym sa...

Sex kan være mye, for noen er jo bare penis i vagina sex, noe som i tilfelle gjør meg til jomfru. For meg er all fysisk kontakt som gir deg en seksuell opphisselse og nytelse, former for sex.

Støvkorn sa...

Sex er definitivt også oralsex :)
Må skrive her i og med at Ip adressa ikke lar meg stemme, hihi!

Lothiane sa...

Det er jo en artig diskusjon som Bill Clinton har uttalt seg om tidligere. ;)

Jeg tenker også at oralsex og at man onanerer hverandre er sex. Alt som kan føre til orgasme, kanskje?

Anonym sa...

Åh pokker'n... også glemte jeg å skifte over til Wordpress i lenka. Teite meg. :)

mirakel sa...

Joakim: Det var jo en veldig vid definisjon. Vil det si at om du roter med noen med klærne på, så kan du si dere har hatt sex etterpå?

Confiteor: Du har tydeligvis de fleste med deg på den der. Damn... ;)

Lothiane: Jepp, var Bill Clinton som vekket liv i en gammel diskusjon her. Jeg er enig med fyren, men han ble i grunn dømt.. sååå.. jeg og Bill sliter. :p

Men.. om man er så heldig og får orgasme ved at noen tar på puppene dine (har hørt legender om slikt).. har man hatt sex da?

Anonym sa...

Men hva med å dra diskusjonen enda et skritt lenger - hva med de mere spirituelle formene (kanskje ikke helt hverdagslig for alle og enhver, men eksisterer dog, og som selvsagt kan gi deg orgasme); som telepatisk sex? Hvilken kategori snakker vi her? Og kanskje enda mere interessant: Er dette å regne som utroskap?

Hmm..


Tasha

mirakel sa...

Hei, Tasha. Interessant! Jeg er strengere på utroskap enn på hvordan jeg definerer sex, ihvertfall. Mener det går an å være emosjonelt utro, og da er ikke nødvendigvis sex involvert i det hele tatt.

Men jeg er faktisk litt usikker på hva telepatisk sex vil si? Opplys meg. ;)