lørdag 17. november 2007

Verktøy

I dag ble jeg den stolte eier av syv stk. skrutrekkere.














Jeg er dermed et skritt nærmere mitt ønske om uavhengighet, og har allerede skrudd litt på kommoden min. Foreløpig vet jeg ikke om noe mer som trengs å bli skrudd, men jeg mistenker at jeg kan finne diverse bruksområder etterhvert.

Tips mottas forøvrig med et ektefølt takk.

Ellers: God helg!

11 kommentarer:

Gretten sa...

Hengsler på dører.
Nedløp på takrenner
Hengslene på kjøleskapdøren.

mirakel sa...

Takk for tips! Jeg får sjekke hengsler på dører og kjøleskap, ja. Kanskje de er litt løse.

*plystrer byggmester-bob-sangen*

Anonym sa...

Jeg tror faktisk jeg har 2 stykker selv. Kanskje jeg må finne de igjen også. Sist jeg så dem var da jeg pakket de ned i en eske før jeg flyttet.

mirakel sa...

Jeg tror det er veldig kjekt å ha. Og du skal se du finner et eller annet å skru om du finner de igjen! ;)

Lothiane sa...

Det ligner veldig på skrutrekkersettet jeg har, bare at de har grønne håndtak. Veldig praktisk, jeg tror du kommer til å være glad for investeringen i årene som kommer. :)

Da jeg flytta for meg selv følte jeg også på uavhengigheten.. og kjøpte en del verktøy. Lykken var stor da jeg fikk 1 stk. drill med mulighet for å bore i mur som gave.

Lothiane sa...

Jeg har forresten funnet en flott julegave som passer deg og meg... la det ut i bloggen tidligere. Kanskje noe å sette opp på ønskelista? :)

Minneapolise sa...

Jeg er faktisk misunnelig! (og jeg skjønner at jeg hører ironisk ut nå, det er dog ikke meningen). Jeg har et par - tre skrujern i mitt kjære verktøyskrin, men jeg drømmer om et komplett sett med skrujern som passer til absolutt alt! :)

Tonita sa...

Som jeg sa i kommentarfeltet hos en annen dame her i bloggerbyen: vi ga begge våre døtre elektisk drill og symaskin da de flyttet hjemmefra, - meget viktig når man skal klare seg selv.
Hei Gretten. - har du egen symaskin?

mirakel sa...

Lothiane: Jeg har også tenkt på å kjøpe meg en drill, men har ikke klart å bruke penger på det. Er redd jeg pleier å få pappa til å fikse det meste slik. Men skrutrekkersettet er jeg stolt av, og det skal brukes. :)

Minneapolise: Ja, man skulle tro det var ironisk. Litt søtt at det ikke er det. ;) Du får komme deg til Norge, så finner du et sett for 80 kr på Monter. Hehe!

Tonita: Det høres ut som fine gaver til uavhengige barn. Må innrømme at jeg ikke har symaskin. Symaskin gir meg egentlig bare dårlige minner fra skoletiden, hvor tråden hele tiden spratt ut fra nålen. Frustrerende.

Anonym sa...

Jeg kjopte meg en drill for et par aar siden (mest fordi den var lysegronn med blomster paa), og jeg skulle egentlig ogsaa onske at det var mer aa skru paa saann til hverdags...

mirakel sa...

Den drillen har jeg sett, tror jeg? Kan ihvertfall tydelig se den for meg nå. Den er fiiiin!

Kanskje vi skulle laget en skruklubb. Møtes og bare skru litt i noen planker, liksom. ;)