mandag 8. oktober 2007

Ydmyk

Jeg var tøff i forrige innlegg, og ba folk om å være snille i dag. Tanken var at jeg selv skulle være et godt eksempel, og kanskje få noen til å føde et barn. Vel. Dette har vært feil dag.

Dagen begynte godt. Jeg sto opp uten å være altfor trøtt, og sa til meg selv at dette kom til å bli en god dag. Jeg gikk faktisk så langt at jeg mente jeg gledet meg til en ny uke. Mandag er en fin dag, sa jeg til meg selv i speilet.

På jobb fikk jeg derimot ikke den følelsen jeg hadde forventet. Det kom telefoner i ett sett, og det var sjelden om noe fint. Noen var sinte, noen hadde ikke gjort som de skulle, og noen ga ikke lyd fra seg i det hele tatt. Det hele toppet seg med en edderkopp på do. Så til slutt var jeg relativt amper.

Og selv om jeg forsøkte å fokusere på det som var fint (joda, jeg har hatt mange fine stunder i dag), føltes det falskt å gi komplimenter. Jeg fikk i bunn og grunn bare gitt et lite kompliment til en kollega. Jeg sa hun var flink som syklet. Det er et virkelig dårlig kompliment, til meg å være.

Og på vei fra jobb prøvde jeg virkelig å smile til fremmede. Dessverre hadde jeg en stk. irriterende (!?) sol i øynene, slik at jeg ikke så hvem jeg gikk forbi. Jeg smilte dermed på måfå hele veien, og så sikkert bare rar ut. Det var (såvidt jeg kunne skimte) ingen som smilte tilbake.

Og de tre gode tingene om meg selv kunne jeg bare glemme. For, sånn by the way, så har jeg gått opp tyve kilo de siste to dagene. Også er jeg kvalm, og småraper hele tiden. Og jeg er litt tett i nesa, og røyken smaker rart.

Men jeg har fått til en kjempefin meditasjon i dag. Og jeg har siklet litt på en fyr som heter Olav Moldestad, samt han lekre som fikser datating på jobb. Også har jeg ledd av at de på Top Model sier "attitude" og andre engelske ord hele tiden. Så det er vel litt greit også, da.

12 kommentarer:

Gretten sa...

Reality bites! Men i morgen er det tirsdag og snart helg.

mirakel sa...

Ja, det ser slik ut. Men jeg nekter for at dette skal være min virkelighet, så jeg satser på nytt i morgen. ;)

Snart helg, ja. Høhø. Snart jul også, eller hva?

Minneapolise sa...

Han var sammen med ei i klassa mi på ungdomsskolen. I noen dager tror jeg..

Anonym sa...

Som en tidligere kollega pleide å si på mandager: Det blir nå aldri helg heller...

Gretten sa...

Siden i går er vi jo en dag nærmere ho ho ho ho.

mirakel sa...

Minneapolise: Ah, de flotte to-dagers-forholdene. Det var en stabil tid. ;)

Alf Ivar: Nei, det virker sånn i begynnelsen av uken. Men når vi har kommet til onsdag, så er helgen rett rundt hjørnet. Da fatter jeg som regel ikke hvor raskt en uke går.. :p

Gretten: Ho ho ho. Jeg blir 24 år på lillejulaften. Bare så du vet det. Også har de kommet med julemarsipan nå. Så vet du det også.

Nadiyya sa...

Vafforno?? Har du sikla på Olav?? Nei nå ble jeg nysgjerrig her ;)

Nadiyya sa...

Vafforno?? Har du sikla på Olav?? Nei nå ble jeg nysgjerrig her ;)

Støvkorn sa...

Hva skal jeg si? "Typisk" er det første som kommer inn i hodet mitt. Men nå skal vi jo være positive da ;p

Det kan gå bedre imorgen :D

mirakel sa...

Nadiyya: Høhø. Du er på fornavn med han, altså? Hm. Alltid skummelt å innrømme fantasi-sikling på nettet. ;) Men, joda. Jeg syns det er en fascinerende og fin kar.

Confiteor: Ja, det var dette med å være positiv. Ikke like lett, alltid! Denne dagen har vært tålelig grei, men jeg er ikke så sprudlende som jeg skulle ønske. Kanskje i morgen. :)

Anonym sa...

Jeg sender i dag et smil til deg!
Og jeg har to komplimenter til deg også:
Du skriver bra!
Jeg blir i godt humør når jeg besøker bloggen din:)

Og nå skal jeg klekke ut tre gode ting om meg selv...:)
Ha en fin kveld!

mirakel sa...

Takk, Tankespinn! Jeg smilte med en gang jeg leste dette! :D

Så da gjorde du dagen min bra, akkurat som jeg hadde håpet at komplimenter og smil skulle gjøre.

Og nå syns jeg du skal dele de tre tingene om deg selv, faktisk. :)

Natta!

*vandrer smilende i seng*