onsdag 7. januar 2009

Å være tilbake fra ferie

Meg: "Jeg har fortsatt ikke fått ny kontrakt, men jeg får fortsatt lønn, ikke sant?"
Sjefen: "Jada, det gjør du."
Meg: "Bra. For akkurat nå er det bare lønna som gjør at jeg er her."

Midt i et møte har jeg lyst til å gå. Bare reise meg opp, forlate kontoret, komme hjem, og bli der. Det er søren så hardt å være tilbake i denne hverdagen.

8 kommentarer:

André Nordstrand sa...

Er det ikke det jobb handler om? Å få lønn?

Anonym sa...

Lykke til! Det ordner seg! :-)

Anonym sa...

jøss! Hvor lenge har du jobbet der? Dårlig at du ikke har fått kontrakt ennå, men kanskje den forrige har gått ut?
Ps: Jeg har forresten veldig god erfaring med å bytte til en annen jobb hvis man ikke har det bra et sted :)

mirakel sa...

Takras: Som den litt underbetalte sosionomen jeg er, så har jeg alltid ment at jobb er mer enn lønn. ;)

S-cat: Takk for det. Og det gjør det. :)

Beate: Har jobbet der i to og et halvt år. Kontrakten gikk ut 01.01.09, og den fornyede er kommuneforsinket. :p Men jeg vet at den kommer, da..

Har du noen tips hvis man vil bytte jobb da? Jeg har det veldig godt der jeg er, men hadde nok ikke vært dumt med noen nye impulser.. å jobbe med rus sliter mer enn jeg trodde. :)

Anonym sa...

Lønna er det eneste som holder deg igjen står det i innlegget - men du har det veldig godt der du er? det høres ikke helt logisk ut...
Hvis det er det at det er slitsomt å jobbe med rus,.. kanskje de har noen andre typer oppgaver til deg på arbeidsplassen, så du kan variere litt mer mellom direkte kontakt med klientene og andre type oppgaver?
Eller kanskje bytte beite for en stund? det er vel mange andre steder det går an å jobbe som sosionom?

Lurer forresten litt på om arbeidsgiveren din mener om at du skriver om sånt i bloggen, hvis h*n vet om den? Du har jo nick, men samtidig har du lagt ut bilder av deg selv, så en arbeidsgiver kan jo dumpe borti bloggen ved en tilfeldighet.

mirakel sa...

Hei, Tullik!
Vel, lønna var det eneste som motiverte meg etter ferien, ja. Heldigvis klarer jeg å tenke lenger, og vet at jeg egentlig trives bedre enn det på jobb. Man kan ha fler enn en følelse, vet du. Hadde aldri blitt der så lenge om jeg hele tiden hadde tenkt at lønna var grunnen!

Og du har helt rett. Det er utrolig mange muligheter som sosionom, så om jeg vil bytte jobb er det ingen umulig oppgave.

Sjefen min vet at jeg blogger, og jeg kan si 99% sikkert at han hadde ledd av dette innlegget (det var egentlig ment litt humoristisk, skjønner du.. men det kommer antagelig ikke så godt frem). Det var dessuten han jeg sa dette med lønna til. :) Så du skal ikke bekymre deg for om arbeidsgiveren min finner meg, det hadde gått helt fint.

Anonym sa...

hehe... godt å høre. Var ikke så veldig bekymret - du virker som en oppegående tjej. Finfin blogg også, fortsett med det! :) smil og gode ønsker fra meg.

mirakel sa...

Takk for det, Tullik. :) Sender deg bøttevis av smil og gode ønsker tilbake. Håper du har en fin helg!