lørdag 10. januar 2009

Å bruke bloggen til noe fornuftig


I dag skal jeg bruke mine kjære blogglesere litt. Jeg vet jo at det er en hel del innom her i løpet av en dag, og dermed tenker jeg dere kan hjelpe meg med følgende:

Jeg har fryktelig, fryktelig, fryktelig lyst til å kjøpe meg tvserien "Brothers and sisters" på dvd. Har lett rundt omkring på ulike nettbutikker, men syns de er litt dyre. Har dere noen tips om steder man kan finne slikt billig..? Sånn utenom de åpenbare cdon.com, platekompaniet.no, amazon.com osv? Jeg er ikke kresen, så brukt fungerer strålende for meg. Og om noen tilfeldigvis skulle hatt en liggende, så kan dere ta kontakt.

Ellers lurer jeg på om dere har noen tips til en serie man bare MÅ se. Jeg har sett Six Feet Under, som jeg mener er den beste serien noensinne laget. Vet dere om noen som er like bra, kan dere godt legge igjen en kommentar.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Mine tips til TVserier som kan måle seg med Six feet under (helt enig, beste noensinne!!) .. Carnivale (kun 2 sesonger) og Big Love. Jeg elsker Nip/tuck også, og Sopranos er mye bedre enn man tror på forhånd ;)

Anonym sa...

det er mange som selger brukte dvder på finn.no og qxl, fordi det er flere og flere som kopierer over DVD-samlingen sin til PC'en. du kan jo være heldig å finne den der

Anonym sa...

Amazon.com har den jo til 24,99USD.. det vil jeg ikke si er dyrt for en sesong... dollaren ligger jo rundt 7, så :)

Og Play.com har den til 17,99GBP.. ikke ille det heller,... punden ligger vel rundt 10,50 ellerno...

:)

Anonym sa...

og så kommer dette etterhvert;

http://www.play.com/DVD/DVD/4-/8248597/Brothers-and-Sisters-Series-1-2-Boxset/Product.html

De er jo godt inne i sesong 3 nå :)

Legg inn eposten din der, så får du evt mail når den kommer ut :)

mirakel sa...

Antidamen: Jeg har lyst til å se Big Love, ja.. syns den virker morsom! Ellers tror jeg faktisk Nip/tuc blir litt for ekkel for min del. :p Men tusen takk for tips! Jeg må vel henge meg på Sopranosbølgen etterhvert også. ;)

Tullik: Ah.. der var det masse! Herlighet, det er skummelt å sitte slik og kikke.. blir fristet til å kjøpe alt jeg ser. :p

Anonym: Se, du kan det! Jeg må innrømme at jeg ikke skjønte alt på amazon der, så jeg fant de ikke der jeg. Men det var brukbare priser! Har du erfaring med frakt og slik? Ellers har jeg nå signet meg på varsel hos play.com, så skal jeg nok kjøpe den boksen.

Alle sammen: TUSEN takk for hjelpen! Dere har bevist at man kan bruke blogging til veldig, veldig, veldig mange fine ting. :D

Anonym sa...

play.com har fri frakt da :D Har hørt mange som anbefaler den plassen :D

amazon opererer med porto på 3,99USD såvidt jeg kan se.. not bad!

Du kan jo regne på hva som lønner seg for deg... men tror play.com er endel raskere etc :)

-

Andre serier;

*Private Practice (sesong 1) sesong 2 går i USA nå - Spinoff fra Greys anatomy :)

har mange andre ideer også, men vet jo ikke hva du liker og ikke.. :) og hva du HAR sett :)

Erlend sa...

Obs at hvis pris+frakt overstiger 200 kroner, kommer det 25% norsk moms og postens fortollingsgebyr (kr 103) på toppen av beløpet, inkludert frakten.

Anonym sa...

Frakt er da ikke inkl i den 200kroners grensen!! Det er bare tull... om hun kjøper en dvd til 199,- og porto er på 25... så slipper hun allikevel toll!

Believe you me!

Erlend sa...

Anonym: Du har rett - jeg var litt for rask.

Men det som derimot er korrekt, er at det skal svares moms også av frakten dersom varens verdi overstiger 200 kroner.

Anonym sa...

Da er vi enige, Erlend ;O)

Play.com sender i flere pakker om ting overstiger 200,- da :) så.. 5 dvder a 149,- f.eks ...= 5 pakker... de har jo gratis frakt uansett :)

Så jeg tror jeg vil anbefale dem :)

Anonym sa...

Du MÅ bare se "Dexter"! Den er knallbra! Ellers har jeg samleboksen til "sex og Singelliv" og "Charmed" elsker begge disse seriene.

Anonym sa...

Jeg aner ikke om du liker serier fra krigen, sanne historier? Jeg elsker band of brothers.. Ikke guttete i det hele tatt, men litt for enhver smak.. Anbefaler deg den:)

mirakel sa...

Anonym og Erlend: Herlighet, det er jo et eget fag dette å handle på nettet! Jeg er ikke så vant til det, så kjente jeg ble usikker her. Men jeg er jammen glad dere er engasjerte, og gir jeg tips!

Virker som at play.com er det enkleste for meg.. tror jeg holder meg til det. ;)

Men forstår jeg dette rett så skal man altså være forsiktig med å handle ting for over 200 kr, for da vil det bli tillegg i toll og moms?

Anonym: Jeg har kikket innom private practise, og det virket ikke som min stil, faktisk. Jeg likte Greys i begynnelsen, men ble litt lei.. så det kan være derfor. PP ble liksom så likt. :)

Ellers liker jeg Sex og Singelliv og slike enkle, underholdende, men liker også serier som Everwood.. ja, og Six Feet Under og Brothers and Sisters, da. ;)

Beate: Jeg har sett at Dexter går på tv4, kanskje jeg skal sjekke det ut. Virker bra på reklamen ihvertfall! Og jeg liker også sex og singelliv.. tror ikke jeg vet om noen som ikke liker dem. ;) Charmed.. tja.. funker som søndagsunderholdning, men vet ikke om jeg orker alle sesongene. :p

Tornerose: Jeg ga Band of Brothers til lillebror og pappa til jul.. med tanke på at jeg skal låne den når de er ferdige. :p Det er rart hvor fengende historier om krigen skal være..!

Örn sa...

Heia!

Kan jeg foreslå WestWings første 5 sessonger? Eller kanskje Studio60? Begge skrevet av Aron Sorkin som er en strålende feelgood forfatter men som skriver dette inn i litt orginale settinger med fine persongallerier.

Ellers er jeg veldig glad i The Wire, som har strålende karakter gallerier. Er så fint når du er litt usikker på hvem som egentlig er good guy og bad guy i en krim. Så på den noten er jo allerede nevnte Dexter også en kjempe serie.

Californication med Agent Mulder som konstant pulende forfatter er også en strålende lattermuskel trener.

mirakel sa...

Hei, Örn! Så hyggelig å se deg her inne. :)

Og tusen takk for mange forslag. Jeg skal skrive dem ned alle sammen, sånn at jeg husker på dem. Jeg har ikke en gang hørt om Californication eller West Wings, så kjempe fint at du tipset meg! :)

Håper du har en fin søndag.