fredag 2. januar 2009

2009 så langt - pjatt

Neida, 2009 har ikke vart så lenge. Men jeg har da noen erfaringer allikevel.

1. Jeg var ute på byen på nyttårsaften. Det pleier å være en suksess, med partyhatter og god stemning. Men. Når ble jeg den eldste på byen? Når ble jeg hun som ser nedlatende på andre? Og når ble jeg den som viser minst hud? Jeg er jo kjent for dype utringninger. Men det hjelper tydeligvis ikke på disse jeg-er-nylig-fylt-20-har-rålekre-ben-og-brune-armer-midt-på-vinteren-samt-pupper-til-å-dø-av-og-det-vil-jeg-vise-verden-jentene. Det er ikke tvil om at jeg blekner ved siden av disse.

Konklusjonen etter byturen er: jeg har blitt for gammel til å dra på byen for å sjekke. Eller de andre er blitt for unge. Nå skal jeg prøve meg på nettdating igjen. Og jeg vet jeg lovte jeg aldri skulle prøve det igjen, jeg vet jeg sverget på å huske hvor tragisk jeg føler meg, og hvor nøden man virker. Men byen er neimen ikke noe bedre.

2. Jeg er blitt syk. Syk! Jeg er jo aldri syk! Men i går våknet jeg med ull i hodet, propper i øret og konstant gåsehud. Så da tilbrakte jeg hele dagen på sofaen. Stas. I dag våknet jeg omtrent like ullen, proppete og frysete, men jeg bestemte meg for å bli frisk. Så jeg stappet i meg to Paracet, tok en dusj, spiste mat, tvang i meg en hel røyk (i går orket jeg bare tre trekk om gangen!) og tok på meg begge krystallsteinsmykkene mine. Og nå føler jeg meg ganske frisk.

Konklusjonen etter å ha blitt sånn cirka frisk er: neste gang skal jeg huske på de krystallsteinsmykkene med en gang. Jeg er ganske overbevist om at det er de som har gjort meg litt frisk, ikke alt det andre.

--

Akk, ja. Jeg vet bloggen min egentlig ikke skal brukes til overflatisk pjatt. Men noen ganger er det bedre enn ingenting.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fint å lære hva som får andre frisk, når man ligger paddeflat på sofaen en lørdag kveld. Kanskje et dumt spørsmål, men hvor kjøper man sånne krystallsteinsmykker?
- Ingvild

PS: Damer som er überlekre på byen ser ikke nærheten så bra ut dagen derpå (det prøver jeg iallfall å overbevise meg selv om...) ;)

Anonym sa...

Vi liker pjatt, Mirakel ;)

mirakel sa...

Ingvild: Det har vært mange syke i jula, så er nok mange som kunne trengt tipset om krystaller. ;) Jeg har kjøpt mine på alternativmesser, men jeg vet det finnes en butikk i Oslo. Den lille arkana, tror jeg den heter. Der kan man velge og vrake mellom ulike stener. :) Ellers kan du kikke her: http://www.ninashop.no/index1.html

Gneis: Godt å høre. ;) Det står vel mellom pjatt og ingenting, kjenner jeg. Eier ikke skrivelyst om dagen.. men det er greit. Da får man gjort så mye annet. :) Men, ja.. litt av en start på bloggåret!