søndag 24. august 2008

Et forsøk på å få svaret man vil ha

Okei. Det viste seg at jeg tapte ganske greit på spørsmålet om hvordan man definerer sex. Det har kommet inn 48 stemmer (en del av meg skulle ønske et par til kunne slenge seg på, så hadde vi fått et rundt tall), hvorav bare 11 mener at sex er penetrering. 37 mener sex er munnsex og runking også.

Så det var en smell. Som følge av dette dro jeg på Venninneråd. Rådet ga meg et tips om hvordan jeg egentlig skulle formulert spørsmålet. På denne måten vil de fleste forstå spørsmålet til min fordel.

Og jeg er ikke bedre enn at jeg prøver.

Dersom noen vil vite antall sexpartnere du har hatt, teller du med munnsex og runking da?
Nei, det er bare penetrering som gjelder, sier jeg jo!
Ja, jeg liker svimlende tall.
pollcode.com free polls


Stem i vei!

19 kommentarer:

Anonym sa...

smart, mirakel, smart ;)

Frøken Makeløs sa...

Haha, likte formeringen på det andre svaralternativet :-D

Og klart at du må lære deg å formulere spørsmål og svar slik at du får det resultatet du vil ha. Det er jo din blogg!

Frøken Makeløs sa...

Hahaha, "formeringen"? Hvor er hodet mitt? Formuleringen, mente jeg såklart :-)

vivalame sa...

herved avlagt stemme, og tipper du vet hva=)

Anonym sa...

hihi, freudian slip frøken makeløs?

(mirakel, vet du hvorfor jeg plutselig dukker opp som kazefroken, ikke kamikaze? det er bloggadressen min, men ikke nicket, så jeg gjør visst noe feil)

Lilja sa...

Hihi, så lurt å vri og vende litt på spørsmål (og svaralternativer) for om mulig å ende opp med det svaret du vil ha.

mirakel sa...

Kazefrøken: Vi er ikke dumme, nei. Ikke dumme. :)

Frøken Makeløs: Formering? Aha.. I got to you! Hehe! Vel, jeg lærer så lenge jeg lever. Heretter skal jeg bare stille ledende spørsmål i bloggen min. Jeg liker resultatene på denne pollen mye bedre.

Vivalame: Jeg antar vi er like, som vi pleier å være. ;)

Kamikaze/Kazefrøken: jeg aner ikke hvorfor du kommer opp med det nicket, jeg...? Er ikke helt kjent med hvordan Blogger ser ut når man ikke er logget inn, faktisk.

Lilja: Det er ganske genialt. Det er jevnt nå, og det er bedre enn forrige poll.. ;)

Anonym sa...

Oi, der måtte jeg visst endre svaret mitt siden forrige quiz (og jeg hadde måttet gjort det uavhengig av den listige formulering av alternativ 2).

Ellers liker jeg definisjonen som vi pleide å bruke når vi lekte jeg-har-aldri-leken: man har hatt sex når man føler at man har hatt sex. Fint og vagt.

Annikken sa...

Enig i at det gjorde spørsmålet annerledes...
Sonjas definisjon var kanskje den beste!

mirakel sa...

Sonja dadam: Hurra! Da funker den listige planen vår!

Ah. Sex når man føler man har sex. Det er en strålende definisjon, og jeg har i så tilfelle bare hatt sex med et par kjekke mannfolk. ;)

Annikken: Ja, den var akkurat passe vag. :)

Anonym sa...

mirakel: Nei det er dere virkelig ikke :)

Beklager det tekniske spørsmålet! Det er visst OpenID jeg har problemer med. Skal se om jeg kan finne meg en nerd som kan hjelpe :)

mirakel sa...

Åh, jeg skulle gjerne kjent en nerd som kunne hjelpe deg..! Men jeg er uten slike om dagen, noe som egentlig er ganske trist. Jeg liker nerder.

Anonym sa...

det var det jeg visste... folk skjønte ikke spørsmålet første gangen. Jeg har avlagt min stemme!
Har forresten snekket en del på bloggen din, du er flink til å skrive. Er ikke veldig inn i bloggeverden, men tror du er min nest-favorittblogg :-)
Cathrine.

mirakel sa...

Cathrine: Takk for den rette stemmen. ;) Og takk for tipset om å omformulere. Det funker jo bra, selv om det nesten er 50/50 nå.

Hvis jeg er nestfavorittbloggen din er jeg jammen fornøyd. :D Tusen takk!

Anonym sa...

Snedig. :) Måtte endre litt på svaret, ja. Antall sexpartnere... er ikke lik alle jeg har rota med en eller annen gang. For å si det sånn. Jeg liker ikke svimlende tall. ;)

Anonym sa...

Jeg må ta denne diskusjonen over i min blogg, jeg! Innlegg er på vei!

mirakel sa...

Lothiane: Ja, er det ikke rart hvordan man pynter på sannheten når det kommer til seg selv. ;) Svimlende tall er ikke så greit i sånne settinger. Hehe!

Virrvarr: Okei.. :)

Delirium~ sa...

Jeg er veldig treg på å legge igjen kommentar her altså... Og selvsagt er oralsex og runking sex... ellers er utelukker man inmari mange av dem som har sex med folk av samme kjønn! Og sånne mennesker vil vi ikke være vel? (samt at jeg vil jo telle med *alle* mine seksualpartnere, ikke bare mannfolka)

mirakel sa...

Delirium: Neida, jeg er ikke et slikt menneske. Det er unntak for jente-jente-sex eller gutt-gutt-sex. Men jeg står på mitt. Menn som ikke har penetrert meg kommer ikke på listen min.