søndag 6. januar 2008

Det gamle og det nye

Jeg blir alltid tankefull rundt nye år. Det er noe med følelsen av at alt er mulig, den urokkelige troen på en ny start. Og kanskje litt sorgen over at enda et år har gått.

----

2007 var det store uavhengighetsåret. Året jeg kjøpte meg skrutrekkere, monterte en lampe og fikk prinsessenett over den nye enkeltsengen min. Innimellom lagde jeg middag, aller mest droppet jeg det. Det var jeg som bestemte.

jobb fikk jeg erfaringer. Både på godt og vondt, egentlig. Jeg har hatt lyst til å gi opp flere ganger, men de gode dagene har veid opp for det. Dette har vært mitt første hele arbeidsår, og er i så måte en liten milepæl. Også har jeg vært på kurs. Det er mye morsommere enn jeg hadde trodd.

Familie og venner har vært strålende, som alltid. Sommeren var fylt av gode venner på stranden og i parken. Jeg fikk besøk hjemmefra, og var på god, gammeldags ferietur sammen med familien.



Jeg har mistet kontakten med noen, og fått bedre kontakt med andre. Det er slik det pleier å være. To av de søteste vennene mine har flyttet hit jeg bor. Det er fint å vite at de er så nære.


Til å begynne med var jeg ikke særlig interessert i forhold. Jeg tviholdt på ønsket om å være alene, men måtte til slutt gi tapt for savnet. Og nå er jeg inne i en bølge av menn. De er overalt, og jeg vil ha de alle. Vennene mine er antagelig lei allerede. Og jeg har såvidt begynt.


Jeg begynte å blogge på denne bloggen. Det var mer tilfredsstillende enn jeg hadde tord å håpe på. Og det finnes noen fantastiske mennesker der ute.




Det har vært et stabilt år. Jeg har vært i ok balanse, og det har ikke vært mange nedturer. Jovisst, jeg har klippet meg to ganger grunnet kjærlighetstrøbbel, men det har ikke vært så ille. Vektskålen har definitivt tippet over på den gode siden i år.

Jeg har ikke skrevet noen liste over hva jeg ønsker for det nye året. Det holder om jeg kan beholde det fine fra 2007. Og kanskje plusse på litt selvtillitt og en herremann eller to (ti).

Jeg har følt meg så levende.

5 kommentarer:

Hjerterdame sa...

Så fint... :) Kjempefine bilder som liksom understreka teksten din. :)

Og jeg syns fortsatt du er heldig som har sånn prinsesseseng. ;)

Anonym sa...

Selvstendighet er en god egenskap! Men, med to eller ti herremenn på besøk hadde det vært ok med en queen size-prinsesseseng fremfor en enkelt eller?

Ønsker deg lykke til inn i 2008 :D

mirakel sa...

<3damen min: Takk. Året har vært bra mye pga. deg. Så du skal ha mye av æren for at det ble en glad-post. ;)

Prinsessesengen er litt oppskrytt, egentlig. Nå for tiden er den bare irriterende. :p

Heidi Fleiss: Tja, jeg har ikke noe imot om det er litt trangt. ;)

Lykke til inn i 2008 du også. Måtte det bli et fantastisk år for oss begge!

Anonym sa...

Det hørtes ut som et deilig år :D
Også så fin himmelseng- det er dobbelt så barskt å lage den selv. Jeg heier på deg :D

mirakel sa...

Virrvarr: Ja, det har vært et flott år. Ganske rolig og stabilt, sånn egentlig. Jeg liker det. :)