lørdag 1. desember 2007

Tanker gjennom dagen

* Når jeg går forbi en kjekk reperatør og faktisk ser mer på skruene hans enn selve mannen - da har jeg blitt over gjennomsnittlig interessert i verktøy.

* Enten har Oslo fått hundrevis av splitter nye kjekke manneinnbyggere, ellers har jeg vært blind tidligere.

* Jeg er en sånn jente som mannfolk sender melding til når de drikker. Og jeg er en sånn jente som sier "ta en øl for meg også", sånn at de skal huske meg litt utover kvelden.

* Du vet du har en rolig fredagskveld når du drikker kaffe med bestemoren din klokken halv tolv om kvelden - og føler deg helt vill.

* Dette er mitt 165 innlegg. Og det er jo på en måte et rundt tall.

Jeg er i Littlehammer, the Olympic City of `94, i helgen. Det snør. Og vi glemmer aldri at vi hadde OL, om dere lurer.


God helg!

-----

Og: GRATULERER MED DAGEN, Birgit og Marit!

5 kommentarer:

Meg sa...

God helg til deg også :)

Anonym sa...

God helg, ja :)

Tonita sa...

Nei, jeg merker at OL-skiltene fortsatt står der - og tenker at kanskje, kanskje er de ikke laget av trykkimpregnerte materialer, kanskje vil de snart dette sammen. *håper*

mirakel sa...

Maria og Emilie: Tusen takk! Det har vært en aldeles strålende helg, faktisk. Terningkast 6! :)

Tonita: Jeg har faktisk ikke tenkt så mye over det, inntil jeg hadde med en eks hjem. Han kommenterte at kumlokkene hadde ol-ringer på seg. ;) Så da innså jeg at vi kanskje henger litt fast i fortiden. Hehe!

Hilde sa...

Selv om vi aldri helt glemmer OL på Lillehammer, tror jeg de alle andre har gjort det. Jeg prøvde meg på å forklare at jeg kom fra et lite sted ved Lillehammer, "you know the olympic games in 1994?", i Ghana, men nei - de gjorde ikke det....