torsdag 10. mai 2007

Jeg har hatt en svært angstfylt uke

OndKvinne: "Hvordan går det ellers, da?"
Meg: "Joda.. det går greit. Sliter litt med synet, og skal til legen med det i morgen. Det er vanskelig å fokusere, og det flimrer. Også blir jeg svimmel. Begynte så smått for en stund siden, men nå er det slik hele tiden.. og da blir jeg jo litt redd. Tok laseroperasjon for under et år siden, så er bekymret det skal være noe med den."
OndKvinne: "Ja, det skjønner jeg. Jeg kjenner en som tok laseroperasjon, også ble hun så mye verre etter den! Hun ser nesten ingenting nå, og kan ikke lese. Hun kommer til å bli blind til slutt."
Meg: "Åh... heh... jeg vil jo ikke bli blind, da."
OndKvinne: "Dessuten kjenner jeg, rettere sagt kjente, en som hadde omtrent samme symptomer som deg. Det begynte med synet, også utviklet det seg fryktelig fort. Det viste seg at hun hadde en tumor. Hun levde i to måneder etter at den ble påvist."
Meg: "!"

Hvorfor skal folk komme med slik informasjon når man virkelig, virkelig ikke trenger det?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Stygge slemme onde kvinne! Ikke hør på henne! Jeg kjenner en som laseropererte øynene for 5-6 år siden. Han ser like bra enda... (Var denne kommentaren fulle av selvfølgeligheter?)

Anonym sa...

Huff a meg. Jeg gleder meg til du har vært hos legen jeg.

ellikken sa...

Noen har rett og slett ikke sosiale antenner... Kjerring!

mirakel sa...

Sprett: Selvfølgeligheter funker også. Er blitt beroliget nå, da. Ser litt dårligere på øynene, men ingen kreft eller blindhet i sikte. *puster lettet ut*

Mette: Det er fryktelig godt å ha vært der. Nå gleder jeg meg til å være ferdig hos optikeren, også til å klare å se alt normalt igjen. ;)

Ellikken: Jepp. Hun var visst ikke så veldig empatisk, merka jeg. Men det hele går bedre nå. Vært hos legen, og det er ingenting skummelt!

Anonym sa...

Hvilken av sansene ville du ha valgt å vært uten, hvis du var nødt til å miste en av dem?

mirakel sa...

Hmmm.. hvis du mener syn, hørsel, lukt eller smak?

Luktesansen har jeg nesten mistet helt allerede (denne røykinga), så den kunne jeg nok godtatt å miste. Det viktigste for meg er synet.. Jeg er veldig glad i å lese, sitte på dataen og se på tv. Dessuten liker jeg å se på vakre ting rundt meg. F.eks våren eller fine mannfolk.

Hvis jeg derimot skal velge mellom synet, hørselen og det å kunne snakke blir jeg meget usikker. Det er de viktigste tre "sansene" for meg. :)

Du da?

Anonym sa...

Blir bra igjen ikke sant? Hvordan er det egentlig å operere øynene? Vurderer sterkt å gjøre det selv, men vet liksom ikke om jeg tør. Liker ikke sykehus, operasjoner i unødighet og leger nemlig.

mirakel sa...

Hmm.. jeg er ikke så veldig positiv til den operasjonen nå, siden det ikke har holdt seg bra mer enn ca. ett år. Men det er slik når man opererer i så ung alder, fikk jeg vite i dag. :p

Operasjonen i seg selv er raskt gjort. Smertefull, men rask. ;) Og den koster litt.. men det er verdt det, tror jeg. Utrolig deilig å plutselig se perfekt!